My Blog

My Space

Dupnitza

Не живея постоянно в града, но се прибирам често и мога да следя какво се върши от администрацията на града в лицето на кмета и общинския съвет.

За последните 15 години мога да кажа, че абсолютно нищо в управлението на родният ми град не се е променило, и бих искал това да престане.

Затова на тази страница ще се постарая да посочвам проблемите на града и тяхното решение в опит да дам на управниците идея какво може да се направи, за да се промени нещо към по-добро, както и да покажа на всички мои приятели и гражданите на община Дупница, че има хора, които разсъждават как може да се подобри стандартът на живот в града.

Искам да помоля всеки, който следи статиите ми, да коментира по проблемите, защото само с дискусии и ако заедно търсим решения на проблемите на града можем да направим нещо.

Ако има достатъчно хора, които искат нещо да се промени и считат, че аз идеите ми съвпадат с техните собствени, съм готов да се кандидатирам за кмет на общнина Дупница на следващите избори за местни избори.

За повече информация, за връзка с мен, както и ако желаете да разгледам точно определен проблем, на който да посоча идеите си за решение, можете да ми пишете на email: ivalentinov[at]gmail[dot]com, или да коментирате по-долу.

Благодаря на всички предварително.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *