My Blog

My Space

26 Ноември 2020

Няколко неща се случиха през последните две седмици.

1. Заедно с модераторите в групата “Татковците на София” започнахме организация на кампания, която да има по-широк медиен отзвук.

а. Венцислав Илиев и Ивайло Къцарков се срещнаха с журналистка от портала actualno.com, които се съгласиха да направят репортаж за Тошко. от портала направиха и отделно интервю със самият Тошко, за да разберат повече за него читателите им.

б. Заедно с медийната кампания, чрез фондация Volontime, направихме дарителска кампания, която да уеднакви процеса по събиране на средства. Фондацията не събира комисионна за организирането на кампанията и прави помощта към Тошко 100% прозрачна.

2. През последните две седмици успях да се свържа с директорката на детската градина, където ходят децата на Тошко. След няколко телефонни разговора с тях, успях да се сдобия и с контакти на работодателя на Тошко, чрез който направихме регистрации на децата в сайта roditel.eu. По този начин, процеса по поемане на разходите за детска градина на децата става изключително лесен, като за септември и октомври вече платих таксите им.

Дарения за последните две седмици:

20лв. – Дарение от Методи Паскалев

68лв – Дарение от мен

Общо 88лв.

Разходвани дарения – 88лв платена такса за детска градина на всички 4 деца за месеци Септември и Октомври 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *